camden lock


idag har det regnat i london. men det har varit mysregn, och ljummet väder, och bara FINT så jag drog med pojken till camden. så här glad var jag då! ehehehehehehe.
jag har på mig massa trevliga saker. kängor, favoritväska, hallonröda vantar med sammetsrosetter på, strumpbyxor med hål i, och EN HELT UNDERBAR CAPE!!!! den har värsta fluffiga faux fur-kragen!! den är så himla len inuti! den har assnygga knäppningar!! i'm in love!
sen hade jag lite saker under också, som en rymdentröja och en fiskfjällskjol. fast det syns inte. men jag ville bara inte att ni skulle tro att jag var naken under!!! okej!!!

dagenz


hej! så här såg jag ut idag när vi hade workshops på uni. jag läste upp en berättelse och folk skrattade (på rätt ställen), det var bra. nu ska jag göra mig iordning för utgååånngggg, tror det blir shoreditch yezzz.
i alla fall, outfitt:
1. turbanpannband, next
2. fingerlösa vantar, 99p store
3. grått linne
4. kjol, gina tricot
5. virkade strumpbyxor, primark
6. skor, converse
7. skjorta, primark
8. väska, rough trade

+ mitt jättefina rum...inteee. nu ska jag laga matti med min pojkvänni. om någon har ett bra tips på en cool fredagsklubb i la londres, så hit me up! eller shoreditchgrejen lär bli kul, men jag vill gå till nya ställen! ni ba *...tystnad* haha :( eller egentligen, vilken form av londontips som helst skulle vara uppskattat! har bott här ett år men jag är alltid öppen för nya förslag om man säg *ler godkristligt ler* alltså tipsa mig om allt som är fint bara!! och om ni vill så kan jag tipsa tillbaka? ja? ja!

he was a sailor boy, i said see you later boy


hängde med min pojke idag, det var trevligt. tänkte ni kanske ville se hur han ser ut, så langar den här bilden på honom och mig.
jag ba: "...hehehehehehe NÄ, SKOJA BA!!! ;)"

nej men ja. outfitta:
1. hatt, h&m
2. skinnjacka, primark
3. fingerlösa vantar, köpta för endast ett pund!!
4. midiklänning, asos
5. kängor, de från oxford street någonstans
6. läderväska som jag köpte av en gammal tant som lagade getost och bakade bröd, i en bod i en liten by vid namn getå i jämtland (haha ok man ba *gäsp* men det var typ supermysigt.)

sen åkte vi till oxford street, vi åt lunch på pret (<3) och shoppade billiga kläder. öööh råkade visst ändå handla för £80. alltså hur händer det här mig!!! men ändå värt för jag hittade the most amazing par skor NÅNSIN:

huuur freaking underbara!?!?!? både sammet och läder, de är hur sköna som helst att ha på och de kostade £20. mm, tycker att man kan kalla det ett fynd. (ps här ser man också min fina heltäckningsmatta. sexig va?)
köpte även en massa produkter från soap & glory, alltså allting därifrån funkar så jävla bra!! eller jag har provat deras ansiktsscrub och alltså, man får babyrumpa i ansiktet. (alltså på ett bra sätt.) blir så jävla len!! den är verkligeeennnn värd de £8 de tar för den på boots. azzåååå man ba är med i intresseklubben, & så skriver man anteckningarna.

ps!!! får typ ångestattack om jag inte skriver att jag inte ska ha skorna med bara ben. alltså bara så ni vet!!! okej??? mvh /ocd-tjejen

alltså triangeln!! är jag cool nu eller!!!


okej orkar inte med mig själv.
har i alla fall en stickad tröja på mig. ni ba "vänta ska hämta papper & penna!!!"
:(((

koko





var på koko i helgen. det ligger i camden. så JÄVLA rekommenderat!! alltså kön in = var inte nådig. den ringlade sig runt TVÅ hörn och fyllde upp TRE hela gator!! men inne, alltså det var så himla bäst.
kryllade dock av prettosvenskar, alltså svenskar. ibland man ba *nej*. svenskar i london verkar vara så hiiiimla up their own arse, alltså de är så jäävla underhållande + sorgliga att kolla på. de är så himla "i'm swedish!!!" hela tiden. man ba "åh låter intressant vänta ska jag skriva ner!!!" elle........
men jaja okok det FUNKAR ju på britterna, det gör det. så i ain't hatin. men SEN. alltså om man börjar PRATA med dem. man riktigt ser besvikelsen lysa i deras ögon när de exalterat sagt sitt inövat nonchalanta: "oh, i'm from sweden" och man ger som svar: "jag med!"
de ba: ":C"
alltså !!!!! lackar.
har seriöst inte lyckats bonda med EN ENDA svenne härborta, alla vill vara Den Unika Svensken så ingen vill ha min vänzkap. alltså men sluta vara så pretentiös. this is koko not ace liksom.

ska läsa aristotle nu... alltså kan nån slänga mig toapappret tack, tror bestämt att jag är bajsnödig.


ica




hår - undercut
väska - icapåse
tröja - asos
sammetskjol - asos
boots - oxford street
läderpaj - pojkväns
massa ringar - massa olika stans ifrån
+ fult, deprimerande, brittiskt studentkök.

det finns faktiskt inte ica i london. då får man sörjesakna lite, & ha en icavärra på axeln tycker jag.


h-h-h-h

hej. jag tänker försöka vara anonym här så länge det går, orkar inte med folk. jag hatar att jag inte kan bli omtyckt för hur jag skriver, varför måste jag vara smal & snygg också. det går faktiskt inte. eller jag är skitsnygg men det får jag ju inte vara eftersom att jag är för tjock. AJA ni ba *bryr*.

fast fan ska man kanske göra sin vikt till ett fashön statement eller. ba "hot in this fall - VOLUPTUOUS GÖRRRL" ehehehhehe. heh?

kan ni bara ta av er era pretentiösa smalidealglasögon och se min stil för någonting snyggt + unikt tack. jag VET att min stil är bra. jag GILLAR den. jag GILLAR den stora lolzen of the year, där jag liksom PROVOCERAR folk i och med kombin att klä mig bra + väga över 60kg.
alltså folk blir på rille IRRITERADE. alltså HAHAHA. fuck yous för fan era jävla haterz, jag tänker inte klä mig i formlösa, hängiga lindexhistorier (och typ eccoskor) bara för att jag har ett bmi på 24. jag tänker fan fortsätta vara snygg + "MULLIG" och sticker det er i ögonen så fux you. haters gonna hate liksom.

ok allmänt #hate-inlägg. känns som en bra start, ba get off on the right foot redan från början liksom.

ps jag bor i london också, är jag cool då? får jag va med i ert gäng då? får jag stå i vipdelen på ace nu? åååh TACK. alltså ba *spyr* HATAR ALLT för fan.hejdååå

RSS 2.0